בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרק מינסטרונה עם חציל וגבינת ברי

1 ק"ג עדשים כתומות, גבעולי סלרי אמריקאי, פלפלים צבעוניים, תפוח אדמה, בצל, קישואים, 2 שורשי סלרי, 2 שורשי פטרוזיליה, חציל, גבינת ברי

2תגובות

באדיבות השף קים נווה

חומרים:

  • 1 ק"ג עדשים כתומות
  • גבעולי סלרי אמריקאי
  • פלפלים צבעוניים
  • תפוח אדמה
  • בצל
  • קישואים
  • 2 שורשי סלרי
  • 2 שורשי פטרוזיליה
  • חציל
  • גבינת ברי

הכנה:

יש לשטוף היטב את העדשים. לצלות בסיר עם שמן זית את השורש פטרוזיליה והשורש סלרי, לאחר שקצצנו אותם לקוביות קטנות.

להוסיף את הגזר, מקלות הסלרי, תפוח האדמה והפלפלים. לאחר שכל הירקות נצלו קלות יש להוסיף כ-4 ליטר מים.

לאחר רתיחה יש להוסיף את העדשים הכתומות. לאחר רתיחה נוספת יש לבשל את המרק כשעתיים על אש נמוכה.

בזמן הבישול יש לתבל בכף מלח, כף פלפל שחור, כפית כמון וכפית פפריקה מעושנת.

לחתוך חציל לטבעות קטנות. לשמן בשמן זית ושום ולצלות בתנור למשך 10 דקות. לפני ההגשה יש להניח גבינת ברי/רוקפור על פרוסת החציל ולצלות בתנור ל-3 דקות. על כל צלחת מרק להניח פרוסת חציל עם הגבינה ולהגיש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו