בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרק עגבניות ולחם איטלקי

1/4 כוס שמן זית ושמן זית נוסף לתיבול, 5 שיני שום קצוצות, 1 פלפל אדום חריף, חצוי לאורכו ללא גרעינים, 2 קופסאות של עגבניות תמר קלופות, חצי כוס יין לבן, ליטר מים, חצי כוס עלי בזיליקום, חצי לחם מחמצת חתוך לקוביות...

5תגובות

חומרים (6-8 מנות):

  • 1/4 כוס שמן זית ושמן זית נוסף לתיבול
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל אדום חריף, חצוי לאורכו ללא גרעינים
  • 2 קופסאות של עגבניות תמר קלופות
  • חצי כוס יין לבן
  • ליטר מים
  • חצי כוס עלי בזיליקום
  • חצי לחם מחמצת, שחור או לבן, בן יומיים, ללא קרום, חתוך לקוביות

הכנה:

מטגנים את השום והפלפל בשמן זית. מוסיפים עגבניות, מערבבים ומרסקים בעזרת כף עץ. מוסיפים יין לבן ומבשלים עד לאידויו. מוסיפים ליטר מים ובזיליקום. מבשלים כחצי שעה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים במטרפה עד לקבלת עיסה אחידה.

מוסיפים לחם, מתבלים בשמן זית ומגישים מיד.

באדיבות השף מנה שטרום

סטודיו סליס


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו