מתכון: מרק עגבניות ולחם איטלקי של השף מנה שטרום

מרק עגבניות איטלקי עשיר וסמיך של השף מנה שטרום

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ

חומרים (6-8 מנות):

  • 1/4 כוס שמן זית ושמן זית נוסף לתיבול
  • 5 שיני שום קצוצות
  • 1 פלפל אדום חריף, חצוי לאורכו ללא גרעינים
  • 2 קופסאות של עגבניות תמר קלופות
  • חצי כוס יין לבן
  • ליטר מים
  • חצי כוס עלי בזיליקום
  • חצי לחם מחמצת, שחור או לבן, בן יומיים, ללא קרום, חתוך לקוביות

הכנה:

מטגנים את השום והפלפל בשמן זית. מוסיפים עגבניות, מערבבים ומרסקים בעזרת כף עץ. מוסיפים יין לבן ומבשלים עד לאידויו. מוסיפים ליטר מים ובזיליקום. מבשלים כחצי שעה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים במטרפה עד לקבלת עיסה אחידה.

מוסיפים לחם, מתבלים בשמן זית ומגישים מיד.

באדיבות השף מנה שטרום

מרק עגבניות ולחם איטלקי
מרק עגבניות ולחם איטלקיצילום: סטודיו סליס

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ