בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק קר של מלון רוזטה וטפיוקה

שני שלישים כוס טפיוקה, קילו קוביות מלון בשל, חצי כוס עלי נענע, 5 כפות (75 מ"ל), תרכיז רוזטה ממותק, 2 כוסות קוביות או כדורי מלון להגשה

תגובות

חומרים (ל-6 מנות):

  • שני שלישים כוס טפיוקה
  • קילו קוביות מלון בשל
  • חצי כוס עלי נענע
  • 5 כפות (75 מ"ל) תרכיז רוזטה ממותק
  • 2 כוסות קוביות או כדורי מלון להגשה

הכנה:

מרתיחים בסיר גדול ליטר וחצי מים. מבשלים את הטפיוקה תוך ערבוב מתמיד, עשר דקות או עד שכדורי הטפיוקה שקופים למחצה. מסננים ומשרים במי קרח במסננת בתוך קערה. מקררים במקרר לפחות שעתיים. מרסקים במעבד מזון או בבלנדר קוביות מלון, נענע ורוזטה. מסננים למרקם חלק. מקררים במקרר עד ההגשה. מערבבים טפיוקה (מסוננת) עם מרק מלון. מוזגים לקערות אישיות. שמים בכל קערה קוביות או כדורי מלון (צרים בעזרת כף פאריסאית), מעטרים בעלי נענע ומגישים קר.

מרק קר של מלון רוזטה וטפיוקה
לימור לניאדו תירוש


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו