מתכון: מרק דלעת עם חומוס

300 גרם דלעת קלופה, 150 גרם גרגירי חומוס מושרים, חצי כפית אבקת סודה לשתייה, חצי כפית פלפל לבן טחון, חצי כפית מלח, 3 כפות שמן זית, 4 כפות כוסברה קצוצה דק

גיא פרץ, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיא פרץ, שף אורח
  • 300 גרם דלעת קלופה
  • 150 גרם גרגירי חומוס שהושרו ללילה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • חצי כפית פלפל לבן טחון
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק
מרק דלעת עם חומוסצילום: גיא פרץ

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ