שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

מתכון: מרק דלעת עם חומוס

300 גרם דלעת קלופה, 150 גרם גרגירי חומוס מושרים, חצי כפית אבקת סודה לשתייה, חצי כפית פלפל לבן טחון, חצי כפית מלח, 3 כפות שמן זית, 4 כפות כוסברה קצוצה דק

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

חומרים:

  • 300 גרם דלעת קלופה
  • 150 גרם גרגירי חומוס שהושרו ללילה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • חצי כפית פלפל לבן טחון
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק

הכנה:

מבשלים גרגירי חומוס עם אבקת סודה עד לרתיחה, מכבים את האש ומכסים לשעה, לריכוך עדין של הגרגירים. שוטפים את הגרגירים היטב ומסירים את קליפתם תחת מי ברז. מבשלים את הדלעת ואת גרגירי החומוס הקלופים כשעה עד ריכוך מלא. מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים לקבלת מרקם סמיך ואחיד. מוסיפים כוסברה.

באדיבות השף גיא פרץ

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ