בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרק דלעת עם חומוס

300 גרם דלעת קלופה, 150 גרם גרגירי חומוס מושרים, חצי כפית אבקת סודה לשתייה, חצי כפית פלפל לבן טחון, חצי כפית מלח, 3 כפות שמן זית, 4 כפות כוסברה קצוצה דק

תגובות

חומרים:

  • 300 גרם דלעת קלופה
  • 150 גרם גרגירי חומוס שהושרו ללילה
  • חצי כפית אבקת סודה לשתייה
  • חצי כפית פלפל לבן טחון
  • חצי כפית מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 4 כפות כוסברה קצוצה דק

הכנה:

מבשלים גרגירי חומוס עם אבקת סודה עד לרתיחה, מכבים את האש ומכסים לשעה, לריכוך עדין של הגרגירים. שוטפים את הגרגירים היטב ומסירים את קליפתם תחת מי ברז. מבשלים את הדלעת ואת גרגירי החומוס הקלופים כשעה עד ריכוך מלא. מוסיפים את השמן והתבלינים ומועכים לקבלת מרקם סמיך ואחיד. מוסיפים כוסברה.

באדיבות השף גיא פרץ



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו