בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרק עגבניות עם כדורי ארנצ'יני

10 עגבניות תמר בשלות, 2 גזרים קצוצים, כוס מים, 1 כף מלח גס, חופן בזיליקום, 2 גבעולי סלרי קצוצים, חצי כוס יין לבן, כוס מים

תגובות

חומרים

למרק:

  • 10 עגבניות תמר בשלות
  • 2 גזרים קצוצים
  • כוס מים
  • 1 כף מלח גס
  • חופן בזיליקום
  • 2 גבעולי סלרי קצוצים
  • חצי כוס יין לבן
  • כוס מים

לכדורי הארנצ'יני:

  • 1/2 ק"ג ריזוטו מבושל על פי הוראות היצרן
  • 12 קוביות מוצרלה 1x1 ס"מ
  • 12 רצועות פרושוטו
  • 1 ביצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם

הכנה

המרק:

על להבה נמוכה מבשלים בסיר את העגבניות, הגזרים הקצוצים, המים והמלח עד שהעגבניות מתפרקות. מוסיפים חופן בזיליקום, טוחנים בבלנדר, מסננים ומחזירים לסיר. מוסיפים סלרי קצוץ, יין ומים - מערבבים היטב ומבשלים למשך כ-5 דקות על להבה נמוכה.

הכדורים:

מבשלים ריזוטו על פי הוראות יצרן ומביאים לצינון. נוטלים חופן ריזוטו (כ-30 גרם), משטחים, מניחים קוביית מוצרלה ופרוסת פרושוטו ומגלגלים לכדור. מגלגלים בביצה וטובלים בפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק לכדי הזהבה. מניחים 3-2 כדורי ארנצ'יני במרק, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.

 באדיבות השף אמיר שולר

בועז לביא

 

עוד הצעות למרקים: מרק דלעת עם חומוס | מרק עגבניות ולחם איטלקי | מרק ירקות יפואי | מרק ירקות שורש



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו