בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמישה גוונים של מרק

כשרטוב וקר בחוץ, זה הזמן להוציא מהבוידעם את מפזר החום, להתרווח בספה מול סרט או ספר טוב והכי חשוב - ליהנות ממרק מצוין. קבלו את מצעד המרקים הלוהטים

20תגובות

עם הגשם הראשון, קדרות המרק צצות כפטריות שובבות ואיתן גם קלישאות שלא נס ליחן דוגמת "האנטיביוטיקה של האמא הפולנייה". בינתיים, האמא הפכה לסבתא, הסבתא היא אולי לא אותה סבתא והמרק הוא לא אותו מרק. אבל לא משנה אם זה מרק עוף פולני, חרירה מרוקני, טבעוני או בויאבז צרפתי- הוא עדיין האנטיביוטיקה שתחסן אתכם מול מזג האוויר החורפי. הוציאו את הסירים אל הכיריים: חמישה מתכונים מצטיינים למרקים מחסנים:

מתכון למרק עוף, לא כמו של סבתא, של השף דודו ביטון (לה רג'נס)

מרק עוף עם טפיוקה ואטריות עוף

מתכון למרק חרירה טבעוני עם שלושה סוגי קטניות של לימור לניאדו תירוש   

מרק חרירה מנגולד
לימור לניאדו תירוש

מתכון למרק בויאבז של השף איל לביא 

מרק בויאבז
נמרוד גנישר

מתכון למרק תפוחי אדמה, סלרי ושמן כמהין של השף אופיר וידבסקי

מרק תפוחי אדמה סלרי ושמן כמהין
בועז לביא

מתכון למרק טום-יאם של השף חביב משה

מרק טום יאן
דניאל לילה

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו