שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

חמישה גוונים של מרק

כשרטוב וקר בחוץ, זה הזמן להוציא מהבוידעם את מפזר החום, להתרווח בספה מול סרט או ספר טוב והכי חשוב - ליהנות ממרק מצוין. קבלו את מצעד המרקים הלוהטים

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רוני קשמין

עם הגשם הראשון, קדרות המרק צצות כפטריות שובבות ואיתן גם קלישאות שלא נס ליחן דוגמת "האנטיביוטיקה של האמא הפולנייה". בינתיים, האמא הפכה לסבתא, הסבתא היא אולי לא אותה סבתא והמרק הוא לא אותו מרק. אבל לא משנה אם זה מרק עוף פולני, חרירה מרוקני, טבעוני או בויאבז צרפתי- הוא עדיין האנטיביוטיקה שתחסן אתכם מול מזג האוויר החורפי. הוציאו את הסירים אל הכיריים: חמישה מתכונים מצטיינים למרקים מחסנים:

מתכון למרק עוף, לא כמו של סבתא, של השף דודו ביטון (לה רג'נס)

מרק עוף עם טפיוקה ואטריות עוף
בתמונה, המרק עם חלמון שליו

מתכון למרק חרירה טבעוני עם שלושה סוגי קטניות של לימור לניאדו תירוש   

מרק חרירה מנגולד
צילום: לימור לניאדו תירוש

מתכון למרק בויאבז של השף איל לביא 

מרק בויאבז
צילום: נמרוד גנישר

מתכון למרק תפוחי אדמה, סלרי ושמן כמהין של השף אופיר וידבסקי

מרק תפוחי אדמה סלרי ושמן כמהין
צילום: בועז לביא

מתכון למרק טום-יאם של השף חביב משה

מרק טום יאן
צילום: דניאל לילה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ