בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

מרק עגבניות ושומר

מרק עגבניות כמו של סבתא? שכחו מזה. השפית לירז שדה (מבראסרי עין כרם) מציעה טוויסט עדין של אניס שמעניק עומק והרבה טעם למרק המוכר

תגובות
מרק עגבניות שומר ועראק
אפיק גבאי

מתכון למרק עגבניות שומר ועראק

חומרים:

10 עגבניות בשלות חתוכות גס

3 שיני שום פרוסות

3 שומר חתוך לסלייסים

5 עלי טרגון

כוס עראק

ליטר מים

מלח ופלפל

ההכנה:

מטגנים שומר ושום בשמן זית עד לריכוך.

מוסיפים את העגבניות ואת הטרגון עד מיצוי המיצים של העגבניות.

מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם ואחר כך את המים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עוד שעה בערך.

מוסיפים את העראק ומבשלים עוד רבע שעה.

מורידים מהאש וטוחנים.

במקרה בו המרק סמיך מדי אפשר להחזיר לאש ולהוסיף מים.

אם הוא דליל מדי מוסיפים כמה פרוסות לחם ישן וטוחנים.

ההגשה:

מוזגים מרק לקערת הגשה

מניחים טוויל שומשום.

 

 

 

 

 

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו