בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק ירקות וקניידלך טבעוני של ננוצ'קה

תגובות
קניידלעך טבעוני של ננוצ'קה
דדי ליפשיץ

מרק ירקות וקניידלך טבעוני

מצרכים למרק:

2 גזרים בינוניים
בצל יבש גדול
ראש סלרי 
צרור עלי סלרי עם גבעולים
4 תפוחי אדמה בינוניים

אופן ההכנה:

1. מטגנים קלות את הבצל בסיר, ולאחר מכן מוסיפים את יתר הירקות לסיר.
2. מכסים במים את הירקות ומוסיפים מלח.
3. מביאים לרתיחה, מוסיפים פלפל שחור וכמון.
4. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים כחצי שעה עד שעה, עד שהירקות רכים.

מצרכים לקניידלך:

כוס קמח מצה
1/4 כוס שמן
כוס מים
3 כפות קמח תפוחי אדמה מעורבבים עם שלוש כפות מים
קורט פלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מערבבים את החומרים היבשים. לאחר מכן מוסיפים את המים והשמן, וקורצים לעיגולים בידיים רטובות.
2. נותנים לעיגולים לנוח 20 דקות,ומוסיפים למרק כרבע שעה לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו