בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

מרק ברוקולי וגבינת צ'דר

מתכון המשלב טעמי מרק נפלאים ויכול גם להיות המנה העיקרית

2תגובות

את המרק צ'אודר בנוסח זה פגשנו במסעדת Tugboat בנמל בות'ביי, והמתכון פותח על פי טעמי המרק הנפלאים. המרק הזה חורפי, אבל בעונות אחרות אפשר להפוך אותו למנה עיקרית. מה גם שהבישול עצמו קצר ומהיר.

מרק ברוקולי
אביעד הרמן

חומרים:

4 כוסות מים רותחים

1 כוס תערובת ירקות מיובשים

3 כפות אבקת מרק-עוף או בטעם עוף

4 כוסות של ברוקולי טרי או קפוא, קצוץ

3 כוסות חלב

1 כוס שמנת עמידה לקפה

1 כוס גבינת צ'דר (או טל-העמק) מגוררת

אופציה:

1 כוס קוביות פסטרמה הודו או עוף

30 גרם מרגרינה או חמאה

מלח ופלפל

הכנה:

1. מכינים מרק מהמים, הירקות המיובשים ואבקת המרק. כשהוא מגיע לרתיחה - מבשלים בו את הברוקולי, 20 דקות.

2. מערבבים חלב, גבינה ושמנת עמידה.

3. אם משתמשים בבשר - מאדים אותו במרגרינה ומוסיפים למרק. אם לא - מוסיפים את המרגרינה בלבד.

4. מכסים, ומבשלים עוד 15 דקות על חום נמוך. הטוב ביותר - לעשות זאת בסיר לאידוי כפול. טועמים ומתקנים תיבול.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו