בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון

מרק קרם כרובית עם קרוטונים עבים

להכין קרוטונים ביתיים, עבים וטעימים זה לא סיפור כזה גדול ואם מוסיפים אותם למרק קלאסי התוצאה מאלפת

תגובות
קרוטונים
דורעם גונט

קרוטונים ביתיים, עבים וטעימים המיטגנים במחבת, מצטרפים למרק קלאסי, צרפתי מאוד. היופי כאן הוא בכך שאת השמנת המסורתית אפשר להמיר בחלב קוקוס או בקרם קוקוס, ואז התוצאה משובבת-חיך (וכשרה גם לארוחה בשרית) ומתאים להדגיש אותה באבקת קארי.

חומרים:

50 גרם חמאה או 3 כפות שמן תירס

1 בצל גדול, פרוס

1 תפוח אדמה גדול, חתוך לקוביות

1 כרובית בינונית חתוכה לפרחים

5 כוסות מים רותחים

מלח ופלפל שחור גרוס, בנדיבות

1 כפית סוכר

1/2 כפית קארי, אם רוצים

6 כפות שמנת-קפה, או חלב-קוקוס

לעיטור:

3-2 פרוסות של לחם-בצל

מעט שמן זית

הרבה פטרוזיליה טרייה

הכנה:

1. ממיסים את החמאה או מחממים את השמן בסיר גדול וכבד, ומאדים את הבצל (עם הסוכר) עד שיתרכך.

2. מוסיפים את כל יתר החומרים חוץ מהשמנת ומאדים 30 דקות.

3. טוחנים במעבד מזון למרק קטיפתי, יחד עם השמנת או חלב הקוקוס. טועמים, מתקנים תיבול.

4. מחממים את שמן הזית במחבת, פורסים את הלחם לפרוסות עבות ומטגנים משני הצדדים, או צולים את הלחם, מרוח בשמן זית, בתוך "סנדוויץ טוסטר" חשמלי או ידני (על הכיריים).

5. מגישים את קרם הכרובית עם פרוסות עבות של קרוטונים ועם בזיקה של פטרוזיליה.

אפשר להגיש חם או קר.



מרק כרובית עם קרוטונים. את השמנת אפשר להחליף בחלב קוקוס



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו