מרק ערמונים קר (Gesztenye Leves)
כל סעודה הונגרית נפתחת במרק. ומה איתנו? בישראל אין כמו מרק ערמונים מתקתק, אותו אפשר להגיש חם או קר, בהתאם למזג האוויר בחוץ והחשק
פטר שיקלושי
פטר שיקלושי
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
בינוניזמן בישול:
10 דקותמרק ערמונים.צילום: אילון פז
רכיבים
100 גרם (1 כוס) צימוקים
60 מ”ל (1/4 כוס) רום
250 גרם ערמונים מבושלים וקלופים (הכי טוב מוכנים, שנמכרים בוואקום)
40 גרם (1/2 שקית) אבקת פודינג וניל
40 גרם (5 כפות) אבקת סוכר
1 ליטר חלב
להגשה:
3 כפות דבש
הוראות הכנה
משרים צימוקים ברום.
מועכים ערמונים למחית ומערבבים פנימה אבקת פודינג, אבקת סוכר וכף חלב.
מביאים את יתרת החלב לרתיחה בסיר בינוני. מוסיפים את מחית הערמונים שנוצרה תוך כדי בחישה מתמדת, ומבשלים כשלוש דקות למרק סמיך.
להגשה, מחלקים לצלחות אישיות, מעטרים בצימוקים המושרים ודבש, ומגישים.
לחלופין, אפשר גם לצנן את המרק ולהגישו קר.
כתבות מומלצות

החבילה מתעכבת: למה הרחפנים של אמזון עוד לא סיפקו את הסחורה

משחקים עם קראק פאי: ארבעה מתכונים לעוגה הממכרת

סוף סוף יש סיבה לעצור ולהביט בבית הבאר ברחוב הרצל

מה ההבדל בין כתמי שמש לנמשים ומה גורם להם?

ל"ישראל השנייה" מגיע דיון רציני יותר, ובעיקר כזה שמבוסס על אמת
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?
