גספצ'ו יוגורט
מרק קר מושלם לקיץ. המרכיבים כאן כמעט זהים לגספצ'ו הספרדי המוכר - רק שהעגבניות הוחלפו ביוגורט
תום פרנץ, שף אורח
תום פרנץ, שף אורח
דירוג הגולשים
0 כוכבים
דרגת קושי:
קלזמן בישול:
10 דקותגספצ'ו יוגורט של תום פרנץ.צילום: אפיק גבאי
רכיבים
2 מיכלי יוגורט 3% (סה"כ 400 גרם)
1 כוס לחם לבן ישן או חלה ללא הקרום
2 כוסות מי קרח
1 כפית מלח
2 שיני שום קצוצות
2 מלפפונים קלופים
1/4 כוס שמן זית
כף חומץ
כף דבש
להגשה:
2 גבעולי בצל ירוק קצוצים
הוראות הכנה
1. מעבירים את כל המרכיבים למכל הבלנדר וטוחנים עד לקבלת מרקם אחיד וחלק. אם יש צורך, מוסיפים עוד מי קרח למרקם הרצוי. טועמים ומתקנים את התיבול.
2. בהגשה, יוצקים את המרק הקר לקערות הגשה או לכוסות. מעטרים בבצל ירוק קצוץ ואפשר גם בעוד זילוף של שמן זית. מגישים מיד.
לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:
כתבות מומלצות

החבילה מתעכבת: למה הרחפנים של אמזון עוד לא סיפקו את הסחורה

משחקים עם קראק פאי: ארבעה מתכונים לעוגה הממכרת

סוף סוף יש סיבה לעצור ולהביט בבית הבאר ברחוב הרצל

מה ההבדל בין כתמי שמש לנמשים ומה גורם להם?

ל"ישראל השנייה" מגיע דיון רציני יותר, ובעיקר כזה שמבוסס על אמת
תגובות
על סדר היום
בשיתוף BEND
כתבות שאולי פספסתם

שתי דירות במחיר אחת: האם זהו עתיד תחום הפינוי-בינוי?

"היערכו לגרוע מכל": נבואות החורבן בהיי-טק מתחילות להגשים את עצמן

לקחתם משכנתא בחודשים האחרונים? גם אתם כבר שילמתם על עליית הריבית

הריבית במשק מזנקת – מה כדאי לעשות עם ההלוואות שלקחתי?
