מתכון |

מהיר, קל ובריא: מרק בטטה וחלב קוקוס

חלב קוקוס יכול לשדרג את מרק הבטטה המוכר שלכם בכמה דרגות. מתכון של השף דריו פילסטין

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 סועדים
זמן בישול:20 דקות
מרק בטטה וחלב קוקוס
מרק בטטה וחלב קוקוסצילום: Getty Images / iStockphoto

רכיבים

  • 1 קילו בטטות, מקולפות וחתוכות לקוביות
  • 2 בצלים לבנים בינוניים, חתוכים לקוביות
  • שתי שיני שום קצוצות
  • 200 מ"ל חלב קוקוס
  • 400 מ"ל מים
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה
  • מלח, פלפל שחור גרוס ואגוז מוסקט

הוראות הכנה

מטגנים בסיר במעט שמן את הבצל והשום הקצוץ עד להשחמה.

מוסיפים את קוביות הבטטה ומטגנים עוד כ-2 דקות. מוסיפים את המים, ומבשלים כרבע שעה.

מוסיפים חלב קוקוס, שמנת מתוקה ואת שאר התבלינים, ומבשלים כ-10 דקות נוספות.

מכבים את האש, טוחנים עד למרקם חלק ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ