מרק חלב ותפוחי אדמה - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק חלב ותפוחי אדמה

מרק תפוחי אדמה וחלב מפתיע בצבע שנהב נהדר ואפילו דל קלוריות

4 מנות, 160 קלוריות למנה דרגת קושי: קל
מרק חלב ותפוחי אדמה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

רכיבים

2 בצלים קצוצים

400 גרם תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות

2 כוסות גזר מרוסק בפומפייה גסה

2 כוסות חלב (אפשר דל שומן)

1 כף שמן

2 כפות קמח

1 כף אבקת מרק עוף או פטריות

3 כוסות מים

מלח ופלפל לבן לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים בסיר גדול את השמן ומטגנים בו את הבצל עד שיזהיב.

מפזרים על הבצל את הקמח ומטגנים כדקה תוך כדי בחישה. מוסיפים את המים ומחממים אותם. מוסיפים כף אבקת מרק, תפוחי אדמה, גזר, מלח ופלפל.

מביאים לרתיחה. מבשלים כחמש דקות נוספות על אש נמוכה עד שהירקות יתרככו.

מוסיפים את החלב ומחממים על אש בינונית עוד כחמש דקות, בלי להרתיח.

אפשר לטחון את המרק למרקם סמיך ולקבלת צבע שנהב יפה או להשאיר את המרק כפי שהוא. אפשר גם לקשט בעירית קצוצה, או בבצל ירוק קצוץ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות