תבשיל כרוב אדום עם קימל ויין - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון תבשיל כרוב אדום עם קימל ויין

תבשיל חורפי בהשראת תבשילי הכרוב הנושנים של מזרח אירופה, הולך נהדר עם בשר בצד

דרגת קושי: קל

הכרוב האדום הוא מסוג הירקות הצנועים שלא תמיד זוכים לתשומת לב, למרות מגוון צורות ההכנה שלו. הפעם נכין ממנו תבשיל חורפי המתבסס על תבשילי הכרוב של מזרח אירופה. מתאים מאוד להגשה לצד בשר צלוי.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 בצלים אדומים פרוסים לפרוסות דקות

50 גרם חמאה

1 ראש כרוב אדום בגודל בינוני, חתוך לרצועות דקות

2 תפוחי עץ חמצמצים, מקולפים ומגורדים על פומפייה גסה

1 כפית גרגרי קימל

1 כפית מלח

חצי כפית פלפל שחור טחון טרי

2 כפות סוכר

2 כוסות יין אדום יבש

1 כוס מים

הוראות הכנה

מניחים את הבצלים והחמאה בסיר גדול על להבה בינונית. מטגנים קלות, רק עד שהבצל מתרכך מעט.

מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים היטב. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים, תוך כדי ערבוב מדי פעם בפעם, עד שהכרוב מתרכך ורוב הנוזלים מתאדים. מגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות