מרק חרירה טבעוני של השף אריק שנק - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק חרירה טבעוני של השף אריק שנק

גרסה קצת אחרת למרק חרירה של השף אריק שנק

דרגת קושי: קל
דודי מליץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 3

רכיבים

כוס גרגירי חומוס מבושלים

2 כוסות עגבניות מרוסקות
ראש סלרי
שתי כרישות חתוכות לקוביות
בצל לבן חתוך לקוביות
גזר מקולף
קישוא
צרור פטרוזיליה
צרור נענע
צרור כוסברה
כף מחוקה של שום כתוש
חצי כפית כורכום; כף קינמון
רבע כוס מיץ לימון סחוט
מלח ופלפל לפי טעם
2 ליטר ציר ירקות

הוראות הכנה

חותכים את הקישוא לקוביות ומרסקים בבלנדר עם פטרוזיליה, נענע וכוסברה.

מאדים את הבצל, הכרישה, הסלרי והגזר עד הזהבה. מוסיפים ציר ירקות.

מוסיפים עגבניות מרוסקות ורסק קישוא, נענע וכוסברה. לבסוף מוסיפים את גרגירי החומוס, מתבלים במיץ לימון, קינמון, מלח ופלפל ומבשלים.

מגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות