מתכון: מרק ירקות יפואי - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון: מרק ירקות יפואי

מרק פשוט להכנה עם טעם וארומה ייחודיים של תערובת תבלינים ערבית מסורתית

דרגת קושי: קל
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

3 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לקוביות
1 כרישה, החלק הלבן, חתוכה לחצאי עיגולים
3 גזרים חתוכים לחצאי עיגולים
2 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
3 קישואים חתוכים לחצאי עיגולים
1 שורש סלרי קלוף וחתוך לקוביות
עלי הסלרי, ללא הגבעול, קצוצים גס
1 עגבנייה חתוכה לקוביות קטנות
כף חוויאג' למרק (להשיג בכל חנות תבלינים)
חצי כפית כמון
1.5 כפיות מלח
קמצוץ פלפל שחור
ליטר וחצי מים רותחים

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלים בשמן זית כחמש דקות. מוסיפים את הכרישה וממשיכים לטגן עוד חמש דקות. מוסיפים את שאר הירקות והתבלינים היבשים ומאדים חמש דקות. מוסיפים את המים ומבשלים שעה על אש בינונית. לפני ההגשה מתקנים תיבול ומגישים.

לאוהבי מרק חמצמץ, מומלץ להוסיף כף מיץ לימון בסוף הבישול. אפשר להגיש עם כדורי קניידלעך קטנים (בתמונה, בתוספת קורט כמון וכורכום) או חופן אטריות דקיקות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות