מרק טבעוני של ערמונים ובטטה - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק טבעוני של ערמונים ובטטה

מתכון גם בלי גלוטן. מושלם לחורף

דרגת קושי: קל
מרק ערמונים
עינת מזור
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

100 גרם ערמונים קלופים

3 כפות שמן זית

2 בצלים חתוכים לקוביות קטנות

1 בטטה בינונית חתוכה לריבועים

2 שיני שום

1 עלה דפנה

1 כפית כורכום

7 כוסות מים

מלח ופלפל שחור

1/4 כוס זרעי דלעת קלופים

הוראות הכנה

בסיר גדול מטגנים את הבצל עד להזהבה ומוסיפים את השום. מוסיפים את הכורכום, מעט מלח ופלפל, ערמונים ובטטות. מביאים לרתיחה. מבשלים כ-40 דקות על אש נמוכה עם מכסה עד לריכוך הבטטות. מוציאים את עלה הדפנה. מכבים את האש ומוזגים חצי מכל של חלב קוקוס תוך כדי ערבוב. בעזרת בלנדר, מועכים את המרק למרק קרמי. מתבלים במלח ופלפל. לאחר ההגשה לצלחות עמוקות מפזרים כף של זרעי דלעת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות