מרק אבטיח קר, משכר והכי קל שיש

מתכון למרק שלמעשה רק צריך לטחון בבלנדר ולהגיש. ספוילר: אפשר לשתות גם כקוקטייל קיצי

אילן רוברג, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אילן רוברג, שף אורח
צילום: מתן רוברג

רכיבים

  • 2 ליטר מים

  • 300 גרם סוכר

  • מקל קינמון

  • 1 אבטיח (3 ק"ג ללא הקליפה)

  • עלי נענע קצוצים

  • 0.5 כוס וודקה

  • 0.5 כוס מיץ לימון

הוראות הכנה

מרתיחים סוכר, מים ומקל קינמון. מקררים.

מכניסים אבטיח חתוך לקוביות למעבד מזון. מוסיפים נענע ומערבבים שנית. מוסיפים וודקה, מיץ לימון וסירופ סוכר. מגישים קר כשבמרכז סורבה חמצמץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ