מרק אבטיח קר, משכר והכי קל שיש - מרקים - מרקים - מתכונים מעולים למרקים

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק אבטיח קר, משכר והכי קל שיש

מתכון למרק שלמעשה רק צריך לטחון בבלנדר ולהגיש. ספוילר: אפשר לשתות גם כקוקטייל קיצי

12 מנות דרגת קושי: קל
מרק אבטיח עם וודקה ונענע
מתן רוברג
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 ליטר מים

300 גרם סוכר

מקל קינמון

1 אבטיח (3 ק"ג ללא הקליפה)

עלי נענע קצוצים

0.5 כוס וודקה

0.5 כוס מיץ לימון

הוראות הכנה

מרתיחים סוכר, מים ומקל קינמון. מקררים.

מכניסים אבטיח חתוך לקוביות למעבד מזון. מוסיפים נענע ומערבבים שנית. מוסיפים וודקה, מיץ לימון וסירופ סוכר. מגישים קר כשבמרכז סורבה חמצמץ.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות