מתכון |

מרק יוגורט קר

מרק יוגורט קיצי מרענן וקר שייקח אתכם לסיבוב באגן הים התיכון

אמילי גולדברג, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמילי גולדברג, שפית אורחת
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
צילום: נועם בן אהרון

רכיבים

  • 1/2 ליטר יוגורט 3%
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה 32%
  • 75 מ"ל יין לבן
  • 4 גרם מלח
  • קורט פלפל לבן טחון
  • גרדה מ-1/2 לימון
  • 5 גרם שום כתוש
  • 50 מ"ל שמן זית
  • 3-4 ענפי שמיר
  • חופן גרגר נחלים
  • 2 מלפפונים מקולפים ופרוסים
  • חופן במיה נקייה, שטופה וחצויה. ללא העוקץ

הוראות הכנה

בקערה מערבבים: יוגורט, שמנת, יין לבן, מלח, פלפל, גרדת לימון, שום כתוש ושמן זית, עד לקבלת מרקם חלק.

מוזגים לצלחת הגשה עמוקה עד לחצי הגובה. מסדרים מעל את השמיר, גרגר הנחלים, המלפפונים והבמיה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ