המרענן הרשמי: גספצ'ו עגבניות מהיר וקל - מרקים - מרקים - מתכונים מעולים למרקים

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון המרענן הרשמי: גספצ'ו עגבניות מהיר וקל

חם לכם? קבלו את התשובה הטובה ביותר לערב מהביל: מרק קר בדמות גספצ'ו. השף גיא גמזו (אריא) מגיש מתכון קל ומהיר לגספצ'ו משובח

דרגת קושי: קל
קיץ בצלחת, גספצ'ו עגבניות מעושן
באדיבות אריא

הגספצ'ו, במקורו, הוא מנה ספרדית קלילה וקייצית של מרק עגבניות קר. מדובר במתכון פשוט וכיפי שניתן להכין בבית בקלות בכל רגע ואחד הדברים הכי כיפיים בו, הוא לקחת לחם טרי ולנגב איתו את השאריות שבקערה. במקרה הנוכחי, חיברתי את המנה הקלאסית לטעמים המוכרים לנו מאגן הים התיכון עם שילוב של זעתר טרי ואפשר להוסיף לה אפילו דגים נאים. גיא גמזו הוא שף המסעדה אריא ברחוב נחלת בנימין בתל אביב/ 

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

250 גרם עגבניות שרי תמר

200 גרם עגבניות חממה חתוכות גס

260 גרם פלפל אדום (גמבה) נקי מגרעינים וחתוך גס

50 גרם מירין

26 גרם (כשתי כפות) חומץ יין לבן

3 גרם פפריקה מעושנת

14 גרם מלח ים

12 גרם (כף) סוכר

8 גרם פלפל צילי אדום

20 גרם שמן זית

הוראות הכנה

לתוך מעבד מזון מכניסים את כל המרכיבים, טוחנים הכל עד לקבלת נוזל. מעבירים למסננת צפופה ומסננים את הכל הנוזל, מעבירים לכלי אחסון, מכניסים למקרר.

מומלץ להגיש עם קרוטונים ובתאבון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות