מתכון |

המרענן הרשמי: גספצ'ו עגבניות מהיר וקל

חם לכם? קבלו את התשובה הטובה ביותר לערב מהביל: מרק קר בדמות גספצ'ו. השף גיא גמזו (אריא) מגיש מתכון קל ומהיר לגספצ'ו משובח

גיא גמזו, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
קיץ בצלחת, גספצ'ו עגבניות מעושן
גיא גמזו, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
25 seu,

הגספצ'ו, במקורו, הוא מנה ספרדית קלילה וקייצית של מרק עגבניות קר. מדובר במתכון פשוט וכיפי שניתן להכין בבית בקלות בכל רגע ואחד הדברים הכי כיפיים בו, הוא לקחת לחם טרי ולנגב איתו את השאריות שבקערה. במקרה הנוכחי, חיברתי את המנה הקלאסית לטעמים המוכרים לנו מאגן הים התיכון עם שילוב של זעתר טרי ואפשר להוסיף לה אפילו דגים נאים. גיא גמזו הוא שף המסעדה אריא ברחוב נחלת בנימין בתל אביב/ 

רכיבים

הוראות הכנה

לתוך מעבד מזון מכניסים את כל המרכיבים, טוחנים הכל עד לקבלת נוזל. מעבירים למסננת צפופה ומסננים את הכל הנוזל, מעבירים לכלי אחסון, מכניסים למקרר.

מומלץ להגיש עם קרוטונים ובתאבון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ