מרק בורשט הכי פשוט והכי טעים - מרקים - מרקים - מתכונים מעולים למרקים

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק בורשט הכי פשוט והכי טעים

השף איתן קיזלר טייל באוקראינה ובכל מקום הגישו לו בורשט. כשחזר לארץ החליט לעשות בעצמו, אבל מצא שכל הזמן הזה הבורשט הכי טעים היה לו מתחת לאף. הנה המתכון

4 סועדים רעבים דרגת קושי: קל
בורשט אוקראיני
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 תפוחי אדמה גדולים

1 בצל חתוך לקוביות קטנות

2 גזרים מגוררים

1 סלק מבושל מגורר

1פלפל אדום קוביות קטנות

1/4 כרוב בינוני קצוץ דק  

1 קופסה של רסק עגבניות (קטן)

2 כפות שמן חמנייה

מלח, פלפל שחור גרוס גס, מעט אבקת מרק עוף (לצחוני - ללא)

למרק בשרי כ- 750 גרם עצמות בקר

הוראות הכנה

מטגנים קלות את הבצל עם הגזר המרוסק והסלק המגורר.

מכינים סיר שיכול להכיל כ- 3 ליטר מים (אם אנו רוצים את המרק בשרי מכניסים כעת את העצמות פנימה, מבשלים אותן כ- 20 דקות ומנקים את הקצף שנוצר).

לצמחוניים מרתיחים את המים ומוסיפים את הירקות המטוגנים.

לאחר כ- 10 דקות בישול מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, קוביות הפלפל וממשיכים לבשל עוד כ- 10 דקות. בשלב זה מוסיפים את הכרוב קצוץ דק , חשוב להקפיד שתפוחי האדמה יישארו שלמים ושהכרוב לא יתבשל יותר מדי.

מתבלים מלח, פלפל, אבקת מרק למי שחייב, ורסק עגבניות . טועמים, מתקנים תיבול ומכבים את האש .

מומלץ להגיש את המרק עם כף של שמנת חמוצה במרכז הצלחת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות