מרק חצילים וסנט מור - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק חצילים וסנט מור

השפית לירז שדה (מבראסרי עין כרם) מציעה מתכון מיוחד שמתאים במיוחד למי שלא אוהב חצילים במרק שלו

6-8 מנות דרגת קושי: קל
מרק חצילים וסנט מור
אפיק גבאי
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 חצילי בלאדי שרופים על אש גלויה

5 בצלים פרוסים לסלייסים

4 שיני שום (פרוסות)

3 כרישה פרוסה (רק החלק הלבן)

3 ליטר ציר ירקות או מים

מלח ופלפל

שמן זית לטיגון

200 גרם גבינת סנט מור (מחולקים ל-2)

הוראות הכנה

מקלפים שני שליש מהקליפה של החציל.

מטגנים שום, בצל וכרישה בשמן זית עד להזהבה וריכוך.

מוסיפים את החצילים השרופים עם שליש מקליפתם.

מוסיפים 100 גרם סנט מור.

מתבלים במלח ופלפל.

מכסים בנוזלים.

מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים לעוד 45 דקות.

טוחנים בעזרת מוט ריסוק ידני.

מוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך

ההגשה:

מוזגים מרק לקערת הגשה,

מניחים פרוסה של סנט מור במרכז כל קערת מרק.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות