מרק בטטה וערמונים חלק - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מרק בטטה וערמונים חלק

מרק ריחני בעל מרקם חלק ונעים, שטעמו המיוחד מתקבל הודות לשילוב הייחודי בין הערמונים לבטטות. הפקאנים המסוכרים מתפקדים כשקדי מרק. הוסיפו מהם קמצוץ כי טעמם ומתיקותם דומיננטיים

6-8 מנות דרגת קושי: קל
מרק בטטה וערמונים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

4 כפות שמן זית

2 בצלים קצוצים
 4 ענפי סלרי קצוצים
 4 שיני שום קלופות
 צרור תימין קשור בחוט
 2-3 בטטות גדולות (קילו לאחר קילוף) קלופות וחתוכות לקוביות גדולות
 200 גרם ערמונים בוואקום
כפית וחצי מלח
חצי כפית פלפל
כפית גרגירי כוסברה טחונים
קורט אגוז מוסקט
קורט קינמון
 7-8 כוסות מים

להגשה:

פקאן סיני קצוץ ושמנת חמוצה

הוראות הכנה

מטגנים בשמן זית את הבצלים וגבעולי הסלרי למשך שש דקות.

מוסיפים תימין ושום ומטגנים דקה.

מוסיפים בטטות, ערמונים ותבלינים, ומאדים עשר דקות.

מוסיפים מים רותחים ומבשלים 30 דקות בסיר מכוסה תוך ביעבוע עדין.

שולפים את צרור התימין וטוחנים היטב.

מחממים שוב ומגישים עם פקאן סיני קצוץ ותלולית שמנת חמוצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות