מתכון

מרק ארטישוק ירושלמי פשוט וקל

החלה עונת הארטישוק הירושלמי ואין כמו מרק קל ופשוט להכנה (שאפשר בקלות לטבען) כדי ליהנות ממה שיש לו להציע. מתכון של השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם

לירז שדה, שפית אורחת
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לירז שדה, שפית אורחת
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
קרדיט: דודו בכר, עריכה: מאיה בן ניסן

רכיבים

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלים והרכישה על אש נמוכה עד לריכוך.

מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מלח ופלפל ומכסים במים.

מביאים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך מלא של הארטישוק הירושלמי.

טוחנים עם בלנדר מוט.

מוסיפים שמנת / שמנת צמחית לפי הטעם מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד חצי שעה על אש נמוכה.

מתקנים תיבול ( מלח, פלפל) ומגישים.

מרק ארטישוק ירושלמי
מרק ארטישוק ירושלמי של לירז שדהצילום: דודו בכר

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ