מרק ארטישוק ירושלמי פשוט וקל - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק ארטישוק ירושלמי פשוט וקל

החלה עונת הארטישוק הירושלמי ואין כמו מרק קל ופשוט להכנה (שאפשר בקלות לטבען) כדי ליהנות ממה שיש לו להציע. מתכון של השפית לירז שדה מבראסרי עין כרם

6 מנות דרגת קושי: קל
מרק ארטישוק ירושלמי - דלג
דודו בכר, עריכה: מאיה בן ניסן
13תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 4

רכיבים

3 בצלים קצוצים

2 כרישה קצוצה ( רק החלק הלבן)

שן שום

קילו ארטישוק ירושלמי שטוף טוב

מלח ופלפל לפי הטעם

שמנת או שמנת צמחית

מים

להגשה:

ערמונים קצוצים

הוראות הכנה

מטגנים את הבצלים והרכישה על אש נמוכה עד לריכוך.

מוסיפים את הארטישוק הירושלמי, מלח ופלפל ומכסים במים.

מביאים לרתיחה ומבשלים עד לריכוך מלא של הארטישוק הירושלמי.

טוחנים עם בלנדר מוט.

מוסיפים שמנת / שמנת צמחית לפי הטעם מביאים לרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד חצי שעה על אש נמוכה.

מתקנים תיבול ( מלח, פלפל) ומגישים.

מרק ארטישוק ירושלמי
דודו בכר


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות