מתכון למרק ירקות וקניידלך טבעוני - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק ירקות וקניידלך טבעוני של ננוצ'קה

אופציה טבעונית למרק היהודי הקלאסי, על פי השפית של "ננוצ'קה" - המסעדה שהפכה טבעונית בעקבות בעליה

דרגת קושי: קל
קניידלעך טבעוני של ננוצ'קה
דדי ליפשיץ
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

מצרכים למרק:

2 גזרים בינוניים

בצל יבש גדול
ראש סלרי 
צרור עלי סלרי עם גבעולים
4 תפוחי אדמה בינוניים

מצרכים לקניידלך:

כוס קמח מצה

1/4 כוס שמן
כוס מים
3 כפות קמח תפוחי אדמה מעורבבים עם שלוש כפות מים
קורט פלפל שחור

הוראות הכנה

המרק:

מטגנים קלות את הבצל בסיר, ולאחר מכן מוסיפים את יתר הירקות לסיר.

מכסים במים את הירקות ומוסיפים מלח.

מביאים לרתיחה, מוסיפים פלפל שחור וכמון.

לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומכסים, מבשלים כחצי שעה עד שעה, עד שהירקות רכים.

הקניידלך:

מערבבים את החומרים היבשים. לאחר מכן מוסיפים את המים והשמן, וקורצים לעיגולים בידיים רטובות.

נותנים לעיגולים לנוח 20 דקות,ומוסיפים למרק כרבע שעה לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות