מתכון

מרק כרובית טבעוני של השף בן תדהר

הכרובית עכשיו בשיאה וזה הזמן להכין ממנה מרק טבעוני נהדר שהסוד שלו הוא בציר

בן תדהר, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
בן תדהר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מרק כרובית
צילום: THINKSTOCK

רכיבים

לציר הירקות

הוראות הכנה

מכינים ציר: מאדים את כל השורשים בשמן זית כרבע שעה. מוסיפים מים, מביאים לרתיחה ומוסיפים פטריות פורצ'יני יבשות, עלי סלרי, עלי פטרוזיליה, עלי דפנה, פלפל אנגלי ופלפל שחור. מכסים ומבשלים על להבה נמוכה 50 דקות. מסננים.

משחימים את פרחי הכרובית בשמן זית ומתבלים במלח ובפלפל. מעבירים לסיר עם הציר ומבשלים כ־40 דקות עד ריכוך מלא.

טוחנים בבלנדר לקבלת מרקם חלק ואחיד ומתבלים במלח ובפלפל.

מגישים עם מעט שמן זית ופרמזן.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ