מרק חאמוד סורי

בחורף חם, בקיץ קר: מרק סורי חמצמץ שיכול לשמש גם כתבשיל תפוחי אדמה, סלרי ולימון

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6
זמן בישול:כ-45 דקות
מרק חמוד סורי
מרק חמוד סוריצילום: רותם מימון

רכיבים

הוראות הכנה

1. מאדים את כל הירקות והעלים בשמן זית, מוסיפים את השום ומאדים כ-5 דקות לאחר מכן מוסיפים את הפפריקה ומאדים לעוד דקה ומוסיפים את ציר העוף.

2. מוסיפים את המים ומביאים את המרק לרתיחה, מנמיכים את הלהבה וממשיכים בבישול כחצי שעה. בסוף מוסיפים לימון, מלח ופלפל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ