מרק כרובית וברוקולי - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק כרובית וברוקולי

מתכון למרק טעים הכולל רק 120 קלוריות למנה

8 מנות דרגת קושי: קל
מרק כרובית וברוקולי
דרימסטיים
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.0 1 5 5

רכיבים

1 כף שמן

1 כף חמאה

1 בצל גדול קצוץ

1 כרובית גדולה

1 ק"ג ברוקולי

1 כף אבקת מרק בצל (לא חובה)

2 כפות רוטב סויה

12 כוסות מים

1 כוס חלב

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים בסיר את השמן והחמאה ומטגנים את הבצל.

חותכים את הכרובית והברוקולי ומכניסים לסיר.

מוסיפים אבקת מרק, רוטב סויה ויוצקים את המים. מבשלים כשעה על אש בינונית.

מצננים מעט ומערבלים את המרק בבלנדר יד (למרקם הרצוי - גס או קרמי).

מוסיפים כוס חלב ומערבבים.

מתבלים במלח ופלפל.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות