מתכון

מרק כרובית וברוקולי

מתכון למרק טעים הכולל רק 120 קלוריות למנה

חנה גרשוני
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חנה גרשוני
דירוג הגולשים
4 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:8 מנות
מרק כרובית וברוקולי

רכיבים

  • 1 כף שמן
  • 1 כף חמאה
  • 1 בצל גדול קצוץ
  • 1 כרובית גדולה
  • 1 ק"ג ברוקולי
  • 1 כף אבקת מרק בצל (לא חובה)
  • 2 כפות רוטב סויה
  • 12 כוסות מים
  • 1 כוס חלב
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים בסיר את השמן והחמאה ומטגנים את הבצל.

חותכים את הכרובית והברוקולי ומכניסים לסיר.

מוסיפים אבקת מרק, רוטב סויה ויוצקים את המים. מבשלים כשעה על אש בינונית.

מצננים מעט ומערבלים את המרק בבלנדר יד (למרקם הרצוי - גס או קרמי).

מוסיפים כוס חלב ומערבבים.

מתבלים במלח ופלפל.

תגובות