מרק עדשים כתומות ודלעת - מרקים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק עדשים כתומות ודלעת

יותר כתום מזה - אי אפשר: מרק כתום טעים עם טוויסט. הסוד הוא בחלב קוקוס

דרגת קושי: קל
מרק דלעת ודשים כתומות
dreamstime
5תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

 

2 כוסות עדשים כתומות

3 בצלים קלופים וקצוצים

1 כף שמן תירס

2 כפות דבש

1 כף חמאה או מרגרינה

250 גרם דלעת

3 1/2 כוסות מים רותחים

חופן כוסברה קצוצה (לא חובה)

1/2 כפית כמון או כורכום

מלח ופלפל שחור בנדיבות

3 כפות פטרוזיליה

1 כפית פפריקה

לעיטור:

1 כוס חלב קוקוס

שפע עירית קצוצה

הוראות הכנה

1. בוררים את העדשים ושוטפים.

2. מחממים את החמאה/מרגרינה בסיר כבד בעל מכסה הדוק, ומאדים בה את הבצל והדבש עד שיזהיב קשות.

3. קולפים את הדלעת, חותכים לריבועים, מוסיפים לסיר את כל החומרים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות. בודקים תוך בחישה אם המרק לא נחרך בתחתית, ומוסיפים מעט חלב חם אם כן. טועמים ומתקנים תיבול.

4. אפשר לערבל את המרק במעבד מזון עם חלב קוקוס לקרם קטיפתי, ואפשר להגיש כך, כשהחיך מבחין ברכיבים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות