מרק תפוזי דם וסשימי דג

מרק מרענן, קליל ויוצא דופן. כדי להוסיף בו טעמים נוספים, מגרדים מעל את הג'ינג'ר ומפזרים שקדים ועלי שומר בצלחת

דיוויד פרנקל, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דיוויד פרנקל, שף אורח
מרק תפוזי דם וסשימי דג של שף דיוויד פרנקל.צילום: אנטולי מיכאלו

רכיבים

  • 150 גרם פילה לוקוס ללא העור פרוס לסשימי (או אינטיאס, פרידה, פלמידה)

  • 2 תפוזי דם קרים

  • 1/2 ליים

  • מלח ים אטלנטי

  • 2 כפות שמן זית

  • קוביית ג’ינג’ר

  • חופן שקדים ירוקים פרוסים

  • עלי שומר או שרוויל

הוראות הכנה

מפלטים את תפוזי הדם ומסדרים אותם בצלחות קעורות להגשה. סוחטים את ליבת התפוז ואת הליים מעל. מניחים בצלחת את פרוסות הסשימי ומתבלים במלח ים ושמן זית. מגרדים מעל את הג'ינג'ר ומפזרים את השקדים ועלי השומר או השרוויל בצלחת.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ