מתכון |

מרק קרם כרובית עם קרוטונים עבים

להכין קרוטונים ביתיים, עבים וטעימים זה לא סיפור כזה גדול ואם מוסיפים אותם למרק קלאסי התוצאה מאלפת

נירה רוסו
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קרוטונים
לא מסובך להכין לבד קרוטוניםצילום: דורעם גונט
נירה רוסו
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:
קל
זמן בישול:
45 דקות

רכיבים

לעיטור:

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ