אוכל בעמידה-הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מנת "צ'יקן פפר" של "סוי" במתחם "קונטיינרס"
כריך כרוב סגול ב"ברווזי"

אכלנו את הכריך הכי טעים בפריז וחזרנו לבדוק – האם אלו של "ברווזי" ראויים לתואר "הכי טובים בתל אביב"?

אלפי קילומטרים מפרידים בין כריך מושחת ולא יפה בעליל, ובין הוויטרינה המוקפדת של "ברווזי", הסנדוויצ'ייה התל אביבית החדשה של השף רז רהב. ועל אף השוני ביניהם, מסתבר שמאחורי כל כריך מסובך מסתתרת אמת פשוטה