בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דונקי: ממשיכה לרכוב על הגל המקסיקני-תל אביבי

מזללת דונקי המקסיקנית פתחה כבר שלושה סניפים בתל אביב ומבטיחה להפוך לרשת ארצית. האם הטרנד המקסיקני, ששרד בכלל לא רע בתל אביב, יהפוך אותה לגרסה הישראלית לרשת "צ'יפוטלה" האמריקאית והמצליחה?

34תגובות

בסוף 2012 הגיע גל אוכל מקסיקני קטן אל חופי תל אביב, אבל לא היה ברור אם יישאר. הובילה אותו מזללת דונקי שנפתחה ברחוב החשמונאים, מיד אחריה הגיעה מסעדת טאקרייה וגם בר המסקל הפלורנטיני הוותיק יותר החל להגיש גם ארוחות צהריים. שנה וחצי אחרי, ומקסיקו עדיין כאן: ברחוב בן יהודה נפתחה לפני מספר חודשים MEX & CO (קצת יותר ממזללה, קצת פחות ממסעדה, ובכל אופן הומה וחביבה מאוד), בבר התדר הקיצי פועל דוכן מקסיקני שזוכה למחמאות, ואילו דונקי הפכה לרשת עם שני סניפים נוספים בעיר ועם הבטחה לפריסה ארצית. האמת, זה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו