בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

נקניקיות גורמה: יש בכלל דבר כזה?

השרקוטייר אלן טלמור פתח דוכן נקניקיות חדש במרכז תל אביב, ומציע גרסאות איכותיות שרחוקות מהדימוי הג'אנקי שיש למאכל. המדור "אוכל בעמידה" בדק אם יש דבר כזה "נקניקיות גורמה" והאם המחיר שלהן שווה את זה

49תגובות

אם בשבוע שעבר הוזכר הבורקס כמאכל הרחוב עם התדמית העממית ביותר, הרי שהנקניקייה "זוכה" לדימוי הגרוע ביותר. מה לא אומרים עליה: שהיא ג'אנק, שהיא עשויה משאריות בשר לא מזוהות, שאין כזה דבר נקניקייה איכותית, ועוד ועוד. ובכל זאת, בשנים האחרונות היא זוכה לעדנה תל אביבית לא מבוטלת ונהפכה לאוכל רחוב לגיטימי ואפילו למעלה מכך. על שלוש רגליים עומדת הנקניקייה העירונית: על זו של פרנק, דוכן הנקניקיות של זאב טנא; על הוויטרינה, שבשנות חייה הקצרות נהפכה היא (והבעלים שלה נתי) לשם דבר באוכל הרחוב התל אביבי; ועל...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו