בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מיט מרקט: לקרניבורים מושבעים במיוחד

מיט מרקט, האטליז החדש בשוק הכרמל, מציע גם נתחי בשר במשקל שנעשים ומוגשים במקום. קרניבורים ייהנו מנתחים איכותיים ומתמחור סביר, אחרים עלולים להשתעמם, צמחונים וטבעונים עדיף שיתרחקו

17תגובות

בשנים האחרונות הפך השוק למילת הקסם בתחום הקולינריה התל אביבית. מסעדות שוק נפתחו בהמוניהן (ונסגרו ברובן), שווקים הוקמו (בנמלי תל אביב ויפו) או חודשו (לוינסקי), ואילו שוק הכרמל הוותיק התמלא בדוכני אוכל מודרניים, שאמנם התקשטו באפיל עממי של שוק - בגישה, בתפאורה, בפוזה - אבל לא תמיד הצליחו לטשטש את המלאכותיות שבדבר. בעיני, לפחות, זה לא תמיד משנה כל עוד הטעם והתמחור שווים את זה. אחד מהמקומות החדשים בשוק הוא האטליז מיט מרקט, שממוקם בסמטת הבשרים, המקבילה מצד מערב לעורק השוק הראשי. ומה לאטליז ולמדור...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו