בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מזנון של אייל שני: על יומרה, פשטות וגדוּלה

אחרי שלושה סניפים תל אביביים ואחד פריזאי, מזנון של אייל שני הפך למותג אוכל רחוב תל אביבי שלא דומה לאף מקום אחר. האווירה עולצת באופן מוגזם, אבל אם תתעלמו מהבולשיט ותתרכזו באוכל, די בטוח שתיהנו

93תגובות

אתה נכנס לדוכן שווארמה. או פלאפל, או פיצה, לא משנה. מהנהן למוכר, אולי קצת יותר מזה, אולי אפילו פחות מכך. מזמין את המנה שלך, עונה לשאלות הטריוויאליות (חריף כן או לא וכו'). מקבל את האוכל. תופס פינה עם עצמך, או אוכל בעמידה, מסיים והולך. למרות שאפשר לאכול אותו עם חברים ושיש מקומות שבהם הוא בילוי לכל דבר, אוכל רחוב, ברוב הפעמים, הוא דבר די אינטימי: רק אתה והאוכל שלך. ויש את מזנון של אייל שני. אתה נכנס למזנון. הרעש תוקף אותך מיד. ערבוב של מוזיקה "שמחה" (או לפחות מה שנתפס כאן ככזו; סיכוי גבוה עד...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו