בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ווק ריפבליק: מחזיר את הכיף לאוכל הרחוב

דוכן אוכל רחוב חדש, ווק ריפבליק, שואב השראה מרשת Wok to Wok העולמית ומדוכני אוכל אסייתיים, אבל מכוון לטעם ולכיס הישראליים. האמת? זה מצליח לו

66תגובות

הדבר הכי משמח בתוכנית של ישראל אהרוני וגידי גוב, להלן תוכנית האוכל הטובה בטלוויזיה (או בכלל, לדעתי), היא התזכורת השבועית שהם מעניקים לנו: אוכל רחוב זה כיף אדיר. אלו לא רק השפע, הצבעים והריחות, אלא גם האגביות והקלילות והזמינות שלו. ובקיצור - כיף. בעונה הראשונה של התוכנית, מצוינת אף היא, עקבו אהרוני וגידי אחרי מסעה ההיסטורי והקולינרי של האטרייה, לאורכה של דרך המשי - מהנודל הסיני ועד הספגטי האיטלקי. ומה עם הנודלס התל אביביים? אז זהו, שאומה חובבת נודלס אנחנו, אבל הדבר כמעט שאינו מוצא ביטוי באוכל...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו