בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קובות, שיפודים ופחמימות תימניות: אוכלים בעמידה בשוק התקוה

הוא נקי, מרווח ומזמין, אבל פחות מדי אנשים קונים ואוכלים בשוק התקוה. כמה מדוכני האוכל שבו נותנים סיבה טובה להגיע

27תגובות

מקום עצוב קצת, שוק התקוה. לא בגלל מה שיש בו - לזה נגיע תיכף - אלא בגלל מה שאין בו. אין בו המון קונים, ותל אביבים בפרט, לפחות לא כמו שצריכים להיות. אלו מעדיפים, כנראה, את ברירת המחדל ההומה והמרכזית, שוק הכרמל, או את שוק הנמל המפונפן, אפילו את שוק לוינסקי וסמטאותיו. ימי חול שבין החגים הם שעתם הגדולה של השווקים ותוצרתם, והוא, שוק התקוה, עומד לו ריק יחסית, ממתין מרווח, נקי ומקורה. שרק יבואו. חשוב לציין כי זו לא אבחנה מקרית; כמעט בכל יום שגרתי, והיינו בכמה כאלה בשוק התקווה בחודשים האחרונים, תמצאו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו