בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה סוד ההצלחה של פסטה בסטה?

הדוכנים של פסטה בסטה מציעים תפריט בסיסי ומחיר שלא תרגישו בטעם אלא רק בכיס, ומוכיחים שלא כל מה שזול חייב להיות נחות

33תגובות

חוק בלתי כתוב, אבל פופולרי למדי, גורס כי לא שווה לשלם בחוץ על אוכל שאתם יכולים להכין בבית. נכון, כמו בכל חוק אמיתי גם כאן יש סייגים: למשל איזה טוסט או סנדוויץ' מדהימים שקשה לשחזר בעצמכם, או מנה שלא מצדיקה את ההתעסקות איתה במטבח הפרטי, או סתם כשרוצים להתעצל מדי פעם. לגיטימי. והחוק הזה הוא הסיבה שבגנה הגעתי אל פסטה בסטה טעון בקצת "אנטי". מבט מקדים בתפריט גילה היצע פסטה בסיסי למדי, כזו שעל פניו כבר יצא לכם להכין לבד לפחות פעם אחת בחייכם. המשימה המוטלת עליכם שם היא לבחור את הסוג (אפשר גם לשדרג...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו