בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מי הפראיירים שממשיכים לאכול בשווארמה דבוש?

אמנם מדובר בשווארמה טובה יחסית לסוגה, אבל עליית המחירים הקבועה והחצופה של המקום שוברת כל שיא אפשרי באוכל הרחוב התל אביבי

264תגובות

אחד הדברים שמזמן אוכל רחוב הוא ויכוח על המחיר והתמורה שלו. מה נחשב זול, מה עולה ביוקר, האם הכמות הופכת את זה למשתלם, ועוד ועוד סוגיות שבדרך כלל נשארות פתוחות, פשוט כי קשה לקבוע אמת אבסולוטית אחת. מספיק לקרוא את הטוקבקים השבועיים למדור זה, כדי להיווכח שמה שנחשב עושק בעיני אחד, נראה דווקא סביר לאחר. ובכל זאת, יש לי הרגשה שלפחות הפעם, שווארמה דבוש תאחה את הקרעים בעם. מאז נפתח הסניף הראשון שלה ב-2001, היא הפכה לכמעט מוסד של אוכל רחוב תל אביבי. לא מדובר באיזו הברקה קולינרית גדולה: שווארמה שעשויה...

מכירים עוד אוכל מהיר עם מחירים שערורייתיים? ספרו לנו כאן

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו