בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ראש בראש: המקסיקניות החדשות של תל אביב

האוכל המקסיקני כיכב בראש הטרנדים הקולינריים של תל אביב ב-2014. בדקנו את שתי הנציגות החדשות של הז'אנר, "אל טאקו" ו"צ'אנגוס" וניסינו להכריע ביניהן

20תגובות
תומר אפלבאום

בקיץ, עת זללתי ברשת המקסיקנית "דונקי", ציינתי את היאחזותו המפתיעה יחסית של הגל המקסיקני בחופיה של תל אביב. למרות שהווייב התל אביבי הולם אותו להפליא, לא הייתי בטוח שהוא כאן כדי להישאר. ובכן, המציאות הוכיחה אחרת, עם פתיחתם של מקומות נוספים שרוצים להרעיף עליכם טאקוס, בוריטוס, קסאדיות ונאצ'וס. שתי הנציגות החדשות של הז'אנר המקומי - לא בדיוק מקסיקני אלא יותר טקס-מקס - הן "אל טאקו" הצפון תל אביבית ו"צ'אנגוס" הפלורנטינאית, שאמנם מחזיקות בקצוות שונים של העיר אך נפתחו בסמיכות מחשידה כמעט. זאת ועוד, הן...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו