בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מסעדת "האחים": שיפודייה שלא מנסה לעבוד עליכם

אחרי התחלה מבטיחה הגיעה נסיגה קלה, אבל מסעדת "האחים" ממריאה מחדש ומציעה שדרוג ל"על האש" התל אביבי, בטעם וגם בגישה

107תגובות
בועז לביא

בואו נדבר על שיפודים. לא בטוח שיש קונספט אהוב יותר על ישראלים מאשר נתחי בשר שונים - כן, אנחנו מודעים לאפשרויות הצמחוניות בנושא - הנעוצים לאורכו של מוט עץ או ברזל. הריח העולה מגגות וחצרות בסופי השבוע והעשן המיתמר מעל הפארקים בכל חג, הם הוכחה כמעט טריוויאלית לכך. אולם בין כל מה שיש למרכז תל אביב להציע בתחום אוכל הרחוב, נעדר כמעט לגמרי דווקא מקומם של אלה. בשביל שיפוד אמיתי, כזה שנצלה על גריל פחמים ולא מיטגן לו על איזו פלנצ'ה, יש להדרים ליפו או לשכונת התקוה, על שיפודיותיהן הוותיקות. יוצאת...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו