בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לה גאטרי: פרשת השחיתות הגדולה

בישראל הינדסו אותו מחדש והפכו אותו ל"טוסט נקניק", אבל בדוכן של לה גאטרי תוכלו לקבל את הדבר האמיתי - קרואסון גבינות ונקניקים עם ביצה עלומה. זה מושחת, זה טעים, וזה לא לכל אחד

61תגובות
דודו בכר

מתישהו, קשה לשים את האצבע בדיוק מתי, הודח הפלאפל מקטגוריית האוכל לשאלה "מה ישראלי בעיניך?". הוא עדיין, כנראה, אוכל הרחוב הפופולרי ביותר בארץ - מספיק לראות את התורים המשתרכים אל עוד ועוד דוכנים שנפתחים ומציעים מנת פלאפל בעלות חד ספרתית של שקלים - אבל אם יהא עלי לענות תשובה משוערת לשאלה ההיפוטתית שלעיל, אבחר בתשובה "טוסט נקניק". כמו הפיוז'ן הישראלי "מוקפץ בבאגט", שהיה להיט מטורף בניינטיז (ושלבטח העלה חלחלה בכל צרפתי ו/או תאילנדי באשר הוא), כך נהפך הטוסט נקניק לפרשנות מקומית וכשרה, כל-ישראלית...

ואיפה אתם אוכלים את הטוסט או הקרואסון שלכם?


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו