בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לכו על זה: הגרסה המחודשת והמוצלחת של "גו נודלס"

הנודלסייה הוותיקה באבן גבירול שבה מתקופת שיפוצים עם מראה ותפריט מעודכנים. בעיר שבה קשה למצוא נודלס טוב אך לא יקר, אפשר לבשר בשמחה שהמהפך הצליח

33תגובות
בלומברג

תאמינו או לא, תסכימו או לא, יש בעיה עם אוכל אסייתי בתל אביב. אתם יודעים מה, נדייק: יש בעיית נודלס בתל אביב. האטריות העירוניות, אתרע מזלן ומזלנו, מגיעות בשני מצבי צבירה עיקריים – יקר וטוב ("צפרה", למשל) או זול ורע (רשתות מהירות או סושיות שעושות טובה ומכניסות איזו מנת נודלס לתפריט). וכך, לאורך השנים לא התבססה בעיר שכבת ביניים ראויה דיה, שתציע מנות "מוקפץ" סבירות, טריות, מושקעות במידה ולא מתומחרות באופן שערורייתי. "ג'ירף" היתה כזו, פעם-פעם, אבל הפכה למונופול בתחומה והתקלקלה; "ווק ריפבליק" נתנה לנו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו