בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"המוסד לסנדוויצ'ים מיוחדים": רשלנות מבורכת

דוכן חדש שנפתח באבן גבירול מנסה להעניק לכריך ה"סלופי ג'ו" את התהילה שלא זכה לה כאן. צ'יפס נהדר ומקצה שיפורים קטן יעזרו לו בכך

16תגובות
אסף רונן

בארץ שבה הרישול הפך מטעות מצערת לאג'נדה קיומית, החולשת על מגוון תחומים בחיינו, קצת מפתיע שה"סלופי ג'ו" לא תפס. לחמנייה, בשר טחון ברוטב, מה רע? אז כן, קצת מאתגר לאכול אותו ולהישאר נטול עקבות, אבל אל תגידו לי שיש הבדל גדול בין זה ובין מנת פלאפל עמוסה בטחינה שמטפטפת תמיד בכיוון החולצה. פה ושם אפשר למצוא את המנה: מסעדת "הדסון" ברמת החייל מגישה אותה, אבל מי רוצה לאכול את זה במסעדה; מזללת "פילדלפיה" היא גם אופציה, אם אתם צעירים ברוחכם; וגם לרשת "קרנף" יש סלופי בתפריט, אלא שביקור כפוי שם לאחרונה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו