בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

שחיתות יפואית: קודם לאפה, אחר כך כנאפה

השיפודים של "איציק הגדול" הם מהיקרים בעיר אבל מנסים לתת תמורה בהתאם, ואת הקינוח מומלץ שתאכלו מעבר לכביש, ב"כנאפה נגה"

54תגובות
תומר אפלבאום

החיים כילד - ולא משנה באיזה עשור נולדת, איפה גדלת, או אם אתה בן או בת - מזמנים לך ויכוחים על בסיס יומי. עפרה או ירדנה, אתניקס או משינה, הפועל או מכבי, כוח המחץ או רובוטריקים, טייק דאת או בויזון, ברט הארט או האנדרטייקר, אפשר ללכת קדימה ואחורה וזה לא ייגמר. מצד שני, קצת קשה לי לדמיין היום, בניגוד לאז, חבורת ילדים שתתווכח בשאלת הרת הגורל "איזו מסעדת שיפודים עדיפה – 'אווזי' בתקווה או 'איציק הגדול' ביפו?". המבורגר, פיצה – יש מצב; אבל שיפודים? נדמה שקונספט ארוחת משפחתיות מרובות משתתפים במסעדות האלו...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו