בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"קיוסקו": כריך איטלקי עם מנטליות ישראלית

מזללה חדשה מציגה גרסאות לכריך הפניוטלה האיטלקי, שעשוי מבצק של פיצה. הרעיון חביב והפוטנציאל מורגש, אבל דווקא מרוב כוונות טובות, התוצאה קצת עמוסה מדי

37תגובות
ערן לאור

כשאתה מגיע לדוכן אוכל חדש, לא תמיד אפשר לדעת מראש אם יהיה לך טעים, משתלם או כיף. אבל בדבר אחד ניתן להבחין מיד בקלות: בקיומו או בהיעדרו של ניצוץ. יש דוכנים תל אביביים שנפתחים מכוח האינרציה - למישהו היתה הזדמנות, או כסף, או לוקיישן פנוי, והדבר פשוט קרה מעצמו; זה יכול להיות מוצלח, אפילו מוצלח מאוד, אבל ברוב המקרים התוצאה תהיה לכל היותר סבירה. ויש, כאמור, את אלו עם הניצוץ. אתה מזהה אותו בקלות במקום ועל פניהם של הבעלים; גם להם היו פחות או יותר את אותם תנאי פתיחה, אבל אצלם יש גם חלומות גדולים,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו