בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוף על זה: מסאחן אמיתי במיקום מפתיע

בשביל לאכול את מנת המסאחן בבית הקפה של חוניטו ביפו, תצטרכו לעבוד קצת. ספוילר: היא שווה את זה

10תגובות
ערן לאור

מדי פעם מצביע המדור הזה על ההבדלים ההולכים ומיטשטשים בתל אביב בין אוכל רחוב ובין אוכל, נאמר, "ממוסד" יותר. מנות רחוב קלאסיות מוגשות מזמן במסעדות רציניות ואף יוקרתיות, ומנגד חלה בשנים האחרונות עלייה בסטנדרטים של לא מעט מזללות ודוכנים חדשים, לפחות ברמת הקונספט, המחשבה, התחכום ובעיקר – הטעם. אולם אם יש משהו שממשיך להפריד ולהדגיש את הגבולות, זהו המאמץ שנדרש ממך בשביל לאכול. אם במסעדות אתה נדרש לתכנן הגעה, לקבוע עם פרטנרים, לעתים להזמין מקום מראש, להמתין ליציאת המנות לשולחן וכיוצא באלו, הרי שאוכל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו