בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"שי-שי": רולינג אין דה דיפ

"שי-שי", דוכן אסייתי חדש בתל אביב, מנסה להצליח בפינת רחוב מקוללת וגם להציג סטנדרט חדש לז'אנר הסושי המהיר שהפך פופולרי בישראל, עם רול ענק במיוחד. לא יהיה לו קל

15תגובות
ערן לאור

הרבה טרנדים, גלים ואופנות שונות ומשונות עברו על אוכל הרחוב התל אביבי במרוצת השנים. חלקם, טובים יותר וטובים פחות גם מצאו את דרכם אל מחוצה לה, לרחבי המדינה. ואם יש מהלך משמעותי בהיסטוריה הקצרה הזו, גם אם לא מדובר דיו, הרי שזו האבולוציה של הסושי כחול-לבן; הרולים והקונוסים, שהיו עד שנות האלפיים סמל סטטוס קולינרי (וכלכלי), נפוצו עם השנים לכל פינה בארץ, בגרסאות זולות, מהירות וזמינות. וגם אם אינכם סנובים של סושי, אפשר – לעתים בצדק – לעקם פרצוף אל מול הסטנדרטים הנהוגים בתחום, לתהות על איכות חומרי הגלם...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו